دفاع شخصی

واکنش حسن یزدانی به زمان خداحافظی اش از کشتی

واکنش حسن یزدانی به زمان خداحافظی اش از کشتی

به گزارش دفاع شخصی دارنده دو مدال طلا و نقره بازی های المپیک تصریح کرد: هدفم کسب موفقیت در المپیک ۲۰۲۴ پاریس است.



به گزارش دفاع شخصی به نقل از ایسنا، حسن یزدانی درباره درخشش تیم ملی کشتی آزاد در این رقابت ها اظهار نمود: همه این اتفاقات لطف خدا بود و کمی از زحماتی که در این چند سال کشیدیم جبران شد. کشتی من و حریف آمریکایی خیلی حساس شده بود ولی خدا کمک کرد و همینطور مربیان و حریفان تمرینی سبب شدند که به آمادگی بهتری برسم. در نهایت آن اتفاق در جهانی رخ داد و این کشتی گیر خوب آمریکایی را شکست دادم و سهم کوچکی در شادی مردم داشتم.

وی در مورد آنالیز حریفانش قبل از حضور در مسابقات جهانی ۲۰۲۱ تصریح کرد: موفقیت یکباره به دست نمی آید و همه چیز دست به دست هم می دهد تا نتیجه ای به دست بیاید. همه کمک کردند و دست به دست هم دادیم که این اتفاق رخ داد و خداراشکر این زحمات منجر به برد شد. پس از المپیک که پژمان درستکار سکان تیم را به دست گرفت، مدت زمان کمی تا جهانی داشتیم، یک سری تمرینات در نظر گرفته شد و تلاش کردیم آن تمرینات را انجام دهیم تا بدن مان به آمادگی لازم رسید. خداراشکر همه چیز در حالت خوبی بود و توانستیم ذره ای از زحمات مان را در نروژ جبران نماییم.

یزدانی که میهمان برنامه دایره طلایی بود، ضمن اشاره به ارتباط روحی کشتی گیران با کادرفنی اظهار داشت: به تمام مربیان احترام می گذارم، آقا پژمان به من محبت دارند. در تمرین که شوخی وجود ندارد و جایگاه سرمربی که کاملا مشخص است ولی خارج از بحث تمرینی، رابطه دوستانه و صمیمی با آقا پژمان درستکار و سایر مربیان داریم. بچه ها با کادرفنی راحتند.

وی درباره این که در تمرینات فنون تخصصی اش را به ملی پوشان آموزش می دهد، خاطرنشان کرد: این را بگویم که اول از کادرفنی اجازه می گیرم و اگر کسی از بچه ها از من چیزی بخواهد که فنی را یادشان بدهم، این کار حتما با اجازه مربیان خواهد بود و من در کار کادرفنی دخالت نمی کنم. حالا عرفان الهی، رحمان عموزاد و قهرمانان دیگر اگر از من سوالی داشته باشند با جان و دل کمک می کنم و خوشحال می شوم که در موفقیت تاثیری داشته باشم. این پهلوانان به من محبت دارند.

یزدانی در مورد این که تا چه زمانی کشتی را ادامه خواهد داد؟ اظهار داشت: اگر در این سال ها باختی هم داشتم بطور قطع حریف از من بهتر بود که توانست من را شکست دهد ولی آخرین بار خدا کمک کرد و حریف آمریکایی را بردم. تا وقتی که توان داشته باشم و بدانم برای تیم ملی و کشتی مثمرثمرم بطور قطع کشتی می گیرم. ان شاءالله اتفاقی در این راه پیش نیاید. هدفم المپیک ۲۰۲۴ است و تا آن وقت هم بازی های آسیایی، جهانی هم در پیش است و اگر به دوبنده تیم ملی رسیدم می خواهم دل مردم را شاد کنم.

قهرمان سال ۲۰۲۱ کشتی جهان در مورد چرخه انتخابی تیم ملی، اظهار داشت: من کارشناسی نمی کنم. کشتی گیرم و تابع قانون. هر تصمیمی بگیرند بعنوان عضو کوچک اطاعت می کنم وظیفه من کشتی گرفتن است. چرخه خیلی خوبی است، این دوره خیلی به مسابقات کشوری بها داده شده و کسانی که مدعی دوبنده تیم ملی هستند از قهرمان کشوری ورود پیدا کردند و نفرات برتر کشوری به آسیایی می روند. چند سالی بود این اتفاق رخ نداده بود. نمی گردد به این چرخه ایراد گرفت. این چرخه دست و پا شکسته در سالهای گذشته هم انجام می شد ولی چرخه اعلام شده کاملا به کشتی کشور کمک می نماید. مربی و سرمربی در انتخاب کشتی گیر نقش ندارند و خود کشتی گیر باید حقش را وسط تشک بگیرد.

وی با بیان این که مقرر است در آخرین مرحله از چرخه انتخابی تیم ملی کشتی بگیرد، افزود: من هر سال در انتخابی تیم ملی کشتی گرفتم و حتی اول از همه برای من انتخابی گذاشتند که قهرمانان دیگر بیایند کشتی بگیرند. هم اکنون هم این فرصت برای همه بچه ها و همینطور هم وزن هایم که مدعی دوبنده تیم ملی هستند، بوجود آمده که رقابت کنند و من هم مثل بقیه در این چرخه کشتی می گیرم تا درنهایت هر کسی حقش است در این چرخه به تیم ملی برسد.

وی در مورد این که آیا غیر از کشتی کار دیگری هم انجام می دهد، اظهار داشت: حقیقتا تمام فکر و ذهنم کشتی است و فرصت ورود به جای دیگری را ندارم ولی اگر جایی حضور من مثمرثمر باشد با جان و دل انجامش می دهم ولی شغل خاصی ندارم.

یزدانی در مورد افتتاح سالن ورزشی اش در مازندران اظهار داشت: این یک مجموعه ورزشی و کمپ تمرینی است که در چند رشته فعال خواهد بود. فاز به فاز به بهره برداری می رسد و فعلاً سالن کشتی به راه افتاده است. اگر پروانه بهره برداری بدهند کشتی گیران تمرینات شان را شروع می کنند. وظیفه من بود بعنوان ورزشکار قدمی برای کشتی و ورزش استانم بردارم. امیدوارم قهرمانان خوبی را تحویل جامعه بدهیم. من با هزینه شخصی خودم این کار را انجام می دهم. هیچ حمایتی هم نشدم. داخل سالن فقط تشک هست، دوست دارم امکانات دیگری هم در سالن داشته باشیم که اینجا به آکادمی استعدادیابی تبدیل گردد. اگر حمایت شویم کمپی خواهد شد که قهرمانان مستعد در آن شناسایی خواهند شد. علاوه بر کشتی در رشته های قایقرانی، فوتسال و... هم فعالیت می نماییم و فاز به فاز جلو می رویم. هیچ کمکی از جانب ارگان های دولتی به من نشده و با هزینه شخصی این کار را انجام می دهم.
دارنده مدال های طلای جهان و المپیک در مورد این که برخی معتقدند در المپیک مقابل نایفونوف روس و تیلور آمریکایی بدنش شاداب نبود، اظهار داشت: بین المپیک تا نروژ ۴ مرحله اردو پشت سر گذاشتیم. از نظر بدنسازی یک سری حرکات جدید انجام دادیم و شیوه تمرینات تغییر نمود. هر کدام از سرمربیان شیوه متفاوت تمرینی دارند. پژمان درستکار شیوه جدیدی را عرضه کرد که خداراشکر نتیجه خوبی هم کسب کردیم. در توکیو اما روز اول مسابقات بدنم خالی کرده بود و خوب پر نکرد. نتوانستم غذا بخورم، حتی ماکارانی آنها هم بو می داد و نتوانستم بخورم و بدنم پر نکرد. به هرطریقی بود حریف روس را شکست دادم و خدا هم کمک کرد. روز دوم بدنم بهتر بود که آن اتفاق در فینال رخ داد و سبب شد به نتیجه ای که می خواستم نرسم.

وی افزود: علاوه بر آنالیز مجموعه عواملی چون تمرین، تاکتیک و مسائل روحی روانی وجود دارد که در کسب نتیجه تأثیر می گذارد. در نروژ همه کمک کردند. آقا پژمان، دکتر دبیر و بچه ها و حریفان تمرینی ام به من کمک کردند که این اتفاق مقابل تیلور رقم خورد و طلسم را پس از مدت ها شکستیم. امیدوارم این روند پیروزی برای همه بچه ها ادامه دار باشد.

کشتی گیر ۲۷ ساله تیم ملی اظهار داشت: اگر اتفاقی پیش نیاید، فعلاً هدف گذاری ام تا المپیک پاریس است. نمی گردد آینده را پیش بینی نمود. دو مسابقه جهانی در پیش است و اگر لایقش باشم و صاحب دوبنده تیم ملی شوم، فعلاً به کسب افتخار برای کشتی در جهانی فکر می کنم.

وی ضمن اشاره به انگیزه درونی اش برای شکست تیلور تصریح کرد: به غیر از انگیزه درونی که خیلی موثر بود، ناامید نشدن و پشتکار هم خیلی تأثیر داشت. هیچگاه ناامید نشدم و کار را ادامه دادم. عامل اصلی در موفقیت داشتن پشتکار، تلاش و اراده و ناامید نشدن است.

قهرمان المپیک ۲۰۱۶ ریو در مورد سن آغاز کشتی خاطرنشان کرد: یک قهرمان که می خواهد به تیم ملی برسد باید از ۱۰- ۱۱ سالگی استارت بزند، البته باز هم مشخص نیست به آن جایگاهی که می خواهد برسد. برخی در ۱۹ سالگی تازه از من می پرسند که می شود کشتی را آغاز کرد یا نه، به آنها می گویم حالا یک سال تمرین کنید اگر دیدید تغییری در شما بوجود آمد ادامه دهید ولی اگر تغییری نداشتید ادامه ندهید، کشتی ورزش سختی است. از سنین پایه و ۱۱-۱۲ سالگی هم استارت بزنی باز هم کسب نتیجه به اراده، پشتکار و استعداد کشتی گیر هم بستگی دارد.
وی در پاسخ به سوالی در مورد امکان بازگشتش به ۷۴ کیلو، اظهار داشت: اگر می خواستم به ۷۴ کیلو برگردم که وزنم را تغییر نمی دادم. همان وقت هم وزنم ۸۱ کیلو بود و قانون وزن کشی روز قبل بود. پس از المپیک ریو وزنم ۸۶-۸۷ شد و تغییر وزن دادم و در همین وزن می مانم چون شرایطم خوب است.

حسن یزدانی ضمن قدردانی از پدر و مادرش، کادرفنی تیم ملی و فدراسیون کشتی و پرسنل خانه کشتی، از همت مسلمی و امید اسماعیل پور دو مربی سازنده اش هم قدردانی کرد و در مورد این که مردم کجا می توانند او را ببینند، اظهار داشت: قبلا در اردوهای تیم ملی می شد این اتفاق رخ بدهد اما هم اکنون به خاطر شرایط کرونا امکانش نیست. من به خاطر مشغله هایم در رفت و آمدم، ولی گاهی در مازندران و در شهر خودم این امکان وجود دارد و دوستی دارم که کارهایی از این دست را انجام می دهد تا اگر امکانش فراهم بود در خدمت عزیزان باشم.





منبع:

1400/11/17
22:39:08
5.0 / 5
629
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
دفاع شخصی self defense
self-defense.ir - مالکیت معنوی سایت دفاع شخصی متعلق به مالکین آن می باشد