عکس مصدومیت شدید ناهید کیانی نایب قهرمان المپیک زیر تیغ جراحی
دفاع شخصی: نایب قهرمان المپیک پای لطمه دیده خویش را جراحی کرد و به مدت شش هفته از میدان به دور خواهد بود.
به گزارش دفاع شخصی به نقل از خبر آنلاین؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، ناهید کیانی که از ناحیه زانوی پای راست لطمه دیده بود، توسط دکتر سهراب کیهانی تحت عمل جراحی قرار گرفت.
دکتر سعیدی رییس کمیته پزشکی فدراسیون تکواندو در این خصوص اظهار داشت: ناهید کیانی از ناحیه زانوی پای راست گرفتار لطمه دیدگی شده بود. بعد از بررسی مدارک پزشکی و مشاوره با چند پزشک حاذق، تصمیم بر آن شد که «مینیسک زانوی» پای راست او تحت عمل جراحی قرار بگیرد.
وی افزود: در این خصوص با دکتر کیهانی نیز مشورت غائی را انجام دادیم و ایشان نیز نظر سایر پزشکان را تائید کردند و در نهایت توسط خود ایشان که از بهترین پزشکان ایران هستند تحت عمل جراحی قرار گرفتند. خود من نیز در اتاق عمل حضور داشتم و جراحی به خوبی صورت پذیرفت.
رییس کمیته پزشکی فدراسیون تکواندو اضافه کرد: کیانی روز پنجشنبه مرخص شد و بعد از طی دوران نقاهت فعالیت ورزشی خودرا با آب درمانی و فیزیوتراپی شروع می کند.
وی درباب مدت دوری نایب قهرمان المپیک از تمرینات اظهار داشت: برمبنای برآوردها و بررسی های صورت گرفته، وی شش هفته باید تمرینات بازتوانی خودرا شروع کرده و سپس تمرینات فنی را جهت حضور در میدان مبارزه در صورت صلاحدید کادر فنی شروع کند.
لازم به ذکر است طلعت مرادی نایب رییس فدراسیون و زهرا حسینی سرپرست تیم های ملی بانوان نیز در زمان جراحی و مرخصی کیانی در بیمارستان حضور داشتند.
به طور خلاصه در این خصوص با دکتر کیهانی هم مشورت غائی را انجام دادیم و ایشان هم نظر سایر پزشکان را تائید کردند و در نهایت توسط خود ایشان که از بهترین پزشکان ایران هستند تحت عمل جراحی قرار گرفتند. وی درباب مدت دوری نایب قهرمان المپیک از تمرینات عنوان کرد: برمبنای برآوردها و بررسی های صورت گرفته، وی شش هفته باید تمرینات بازتوانی خودرا آغاز کرده و سپس تمرینات فنی را جهت حضور در میدان مبارزه در صورت صلاحدید کادر فنی شروع کند.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب