دفاع شخصی
میراسماعیلی:

می خواهیم جودو ایران به سطح اول جهان برگردد

می خواهیم جودو ایران به سطح اول جهان برگردد

به گزارش دفاع شخصی، رییس فدراسیون جودو دیدار با رییس جهانی این رشته را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: نتایج موثر این جلسه را جودو ایران در آینده خواهد دید.


به گزارش دفاع شخصی به نقل از خبر آنلاین؛ به گزارش روابط عمومی فدراسیون جودو، آرش میراسماعیلی که روز یکشنبه (۲۰ اردیبهشت) به دعوت رئیس فدراسیون جهانی در قزاقستان نشست دو ساعته خصوصی و مهمی با وی داشت، نتایج این دیدار را برای جودو ایران مثبت ارزیابی کرد.
میراسماعیلی در تشریح جلسه مهمی که با «ماریوس ویزر» رئیس فدراسیون جهانی جودو داشت اظهار داشت: در آغاز این جلسه پیام آقای دکتر دنیامالی وزیر محترم ورزش و جوانان را به رئیس فدراسیون جهانی اعلام کردم که ایشان هم متقابلا با تقدیر از وزیر ورزش ایران، از او دعوت کرد تا در مسابقات جهانی جودو که امسال در باکو برگزار می شود، حضور داشته باشد.
رئیس فدراسیون جودو اضافه کرد: آقای وزیر ضمن اشاره به دیداری که در ترکیه با وزیر ورزش ایران داشته است خواهان تعامل و رابطه بیشتر با ورزش ایران شد و رسما از دکتر دنیامالی دعوت کرد به عنوان میهمان ویژه در مسابقات جهانی حضور داشته باشد.
آرش میراسماعیلی در مورد مسایل مطرح شده در نشست با رئیس فدراسیون جهانی اظهار داشت: با اهمیت ترین مساله ای که با ایشان بیان کرد شهادت بعضی از جودوکاران ایران در حملات آمریکایی - صهیونیستی به کشورمان بود که آقای ویزر ابراز تاسف خودشان را اعلام و تاکید نمودند که از سوی ایشان به خانواده جودوکارانی که فرزندانشان را در این جنگ از دست داده اند تسلیت بگویم. وی اعلام نمود که این شهدا جزو خانواده جودو جهان بودند و بابت اتفاقی که رخداده متاسف است.
رئیس فدراسیون جودو در ادامه به ارائه گزارشی از وضعیت این رشته در ایران به رئیس جهانی اشاره نمود و اظهار داشت: وضعیت ملی پوشان و رویدادهای پیش روی تیم ملی ایران را برای ایشان تشریح کردم و همینطور در مورد وضعیت داوران جودو کشورمان هم نکاتی را مطرح کردم.
وی اضافه کرد: آقای ویزر از اینکه جودوکاران ایران بعد از 6 سال دوری در مسابقات گرنداسلم شرکت کرده اند بسیار خوشحال بود و اظهار امیدواری کرد که این حضور در رویدادها و تورنمنت های آینده هم ادامه داشته باشد و جودو ایران به سطح اول جهان برگردد.
میراسماعیلی در آخر با تکیه بر اینکه نتایج مثبت این جلسه را جودو ایران در آینده خواهد دید اظهار داشت: تعامل و هماهنگی بسیار خوبی بین فدراسیون جودو ایران و فدراسیون جهانی وجود دارد که آقای ویزر هم در این جلسه بر این تعامل تأکید و خواهان ادامه ارتباط نزدیک با ایران شد.
در پایان این جلسه از جانب آرش میراسماعیلی هدیه ای به رسم یادبود به «ماریوس ویزر» رئیس فدراسیون جهانی جودو اهدا شد.
بطور خلاصه وی اظهار داشت که این شهدا جزو خانواده جودو جهان بودند و بابت اتفاقی که رخداده متاسف است. رییس فدراسیون جودو در ادامه به ارایه گزارشی از وضعیت این رشته در ایران به رییس جهانی اشاره نمود و عنوان کرد: وضعیت ملی پوشان و رویدادهای پیش روی تیم ملی ایران را برای ایشان تشریح کردم و همین طور در مورد وضعیت داوران جودو کشورمان هم نکاتی را مطرح کردم.

منبع:

1405/02/21
20:41:20
5.0 / 5
3
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
لینک دوستان دفاع شخصی
دفاع شخصی self defense
self-defense.ir - مالکیت معنوی سایت دفاع شخصی متعلق به مالکین آن می باشد